1 Mayıs 2013 Çarşamba

Yüreğinde biri varsa bir bulut olmadığını söylesin lütfen...



     Bulutları sevmek zordur... Varlıkları sadece kendi benliklerine aittir. Sizinle birliktelikleri bir rüzgara bakar... Kaldı ki hepimiz şahidiz, içlerinde ne fırtınalar kopar... Ama bu ne saf öfkeden ne de hayat verme isteğindendir... İçlerinde hepsi yer bulur. Güneşi çok severler ancak ne kadar farklı olduklarını anlatmaya gerek yok. Bulutların zaman zaman unuttuğu şey onlar güneşin tadını çıkarırken diğerlerini bundan mahrum bırakıyor olmalarıdır.
     Yapacağınız son şey bir buluta bağlanmak olmalı... İsteği ne olursa olsun er geç gidecektir. Ne döneceği zamanı bilirsiniz ne de döndüğünde neyle karşılaşacağınızı. Bulutlar çok acıtır. Hem de hiç bilmezler.
       
      Bir kız tanıyorum. İçinde neler olduğunu asla tek kişiye göstermemiş küçük bir kız. Tüm bunları herkesten saklayıp, ego gösterisine girişmeyecek kadar güçlü bir kadın üstelik. Rüyamda bir buluta aşık oluyordu. Üstelik bir bebeğim olacakmış deyip duruyordu. Korktum doğrusu.
     Bulutları uzaktan sev... Lütfen bağlanma demek istedim... Melek gibi küçük bir kız bu özlemi taşımamalı... 


4 yorum:

G.o.D dedi ki...

Soralım madem...

Adsız dedi ki...


Buluta aşık olmakmı?Bulut acıtır dediğin gibi sevmez sevilsin ister hep aklın varsa bulutlara kapılma pişman eder adamı sevdiğine acımasızca döner arkasını bile bile lades deme Ferah çok canın yanar çookk.

Unknown dedi ki...

Güneşli göklerde bulut istemiyoruz haklısınız sayın adsız =)

Adsız dedi ki...

Hele de Can Bulut,Bulut Can'sa amman amman(aramıza hoş geldin Ferah)